AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

Pozdrav iz Kölna

Pozdrav iz Kölna!

Trenutno sem v Nemčiji, natančneje v Kölnu, kjer doživljam eno izmed najlepših izkušenj s svojim sinom Vidom. To je bila naložba v najin odnos, ki nama bo še dolgo ostala v spominu. Peljal sem ga na nogometno tekmo med Slovenijo in Anglijo, ki bo še bolj utrdila najino vez.

Zakaj je to pomembno? Vid je star enajst let, in zavedam se, da je zdaj ključno obdobje za gradnjo močnega odnosa z njim. Če sedaj ne vložim časa in truda v najin odnos, bo kasneje težje vzpostaviti to povezavo. Zavedam se, da bo skozi najstniška leta in naprej najin odnos preizkušen, zato želim, da imava že zdaj trdne temelje.

Tekma v Nemčiji je bila le en majhen delček v mozaiku najinega odnosa. Verjamem, da so tovrstne izkušnje tiste, ki naju bodo zbližale in nama omogočile, da bova imela dober odnos še mnogo let. 

Pri organizaciji tega potovanja sem ponovno spoznal, kako ključno je mreženje. Da sem prišel do kart za tekmo, je bilo potrebno nekaj truda in dobrih stikov. Moj prijatelj Urh mi je uredil kar štiri karte, kar je bilo neverjetno. Dve karti sem nato dal Matiji, da je lahko peljal svojega sina Marka. Tako smo lahko vsi skupaj doživeli ta nepozaben dogodek. Mreženje mi je omogočilo dostop do priložnosti, ki jih brez tega ne bi imel. To me je še enkrat spomnilo, kako pomembno je graditi in vzdrževati odnose.

Tudi v poletnem času, ko se mnogi sprostimo in odpravimo na počitnice, ne smemo pozabiti na pomembnost mreženja. Poletje je odličen čas za delo na sebi in za krepitev vezi z ljudmi okoli nas. Izkoristite priložnosti za druženje, organizirajte dogodke, bodite proaktivni pri vzpostavljanju novih stikov. Ne pozabite, da je mreženje ključ do mnogih priložnosti, tako poslovnih kot osebnih.

Naj bo to poletje čas za gradnjo novih povezav in krepitev obstoječih odnosov. Uživajte v poletnem vzdušju, sprostite se, napolnite z energijo in bodite proaktivni v mreženju.

Lepo poletje vam želim!

P.S. Če si pripravljen, da si aktivno prizadevaš za uresničitev svoje vizije, vendar ne veš, kje začeti, poglej si moj online tečaj »Aktiviraj se!«, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh! Aktiviraj se!

Aktualno

Online tečaj Aktiviraj se!

Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

Knjiga Mreženje

Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

    S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

    Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate. 



      Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.



        Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

        Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

        Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.