Uspeh ne pride sam od sebe.

Aktiviraj se!
Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

 

ODDAJA

MORE THAN NETWORKINGby Boško Praštalo

Na mojem YouTube kanalu ti razkrivam, kako pomembno je mreženje za dosego ciljev. Gostim tudi zanimive sogovornike, kjer lahko spoznaš različne perspektive in konkretne primere iz prakse. Vabim te, da prisluhneš, kako drugi posamezniki gledajo na to ključno veščino in kaj lahko storiš sam, da izboljšaš svoje mreženje!

ZA NAJBOLJ ZAGRETE…

PrijavA NA NEWSLETTER

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

 

Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

Knjiga

Mreženje

Se želiš začeti strateško povezovati, graditi odnose z osebami, ob katerih si lahko boljši, uspešnejši? Knjiga MREŽENJE ti bo pomagala, da se aktiviraš, postaviš sistem mreženja in postaneš najbolj proaktivna oseba v svoji mreži.

Knjiga Mreženje ti daje vse usmeritve, da ozavestiš mreženje in da prvič začneš strateško graditi svojo poslovno in zasebno mrežo.

Za posameznike

Če želiš resnično izkoristiti svoj potencial in zgraditi vrhunsko mrežo, potem si na pravem mestu. Moji programi in moja svetovanja 1 na 1 ti lahko pomagajo, da se hitro in učinkovito naučiš vsega, kar moraš vedeti o mreženju.

Za podjetja

Če vaši zaposleni ne iščejo dovolj novih strank, ne gradijo odnosov, ne zbirajo dovolj informacij in ne predstavljajo vaše blagovne znamke skladno z vašimi pričakovanji, začnite vlagati v poslovno mreženje. To bo vodilo k rasti in večjemu uspehu vašega podjetja.

Moji projekti

Poslušalcem in gledalcem oddaje želim ponuditi koristne nasvete in tehnike za mreženje skozi zgodbe različnih uspešnih posameznikov, da jim vse skupaj pomaga razumeti pomen, smisel in vrednost mreženja tako v poslovnem kot v zasebnem svetu. 

SUPER ZNAMKA je revija, katere poslanstvo je ponuditi celosten pogled na teorijo, prakso in trende v svetu znamčenja. Kot lastnik revije skrbim za aktualne novice, poglobljene članke, zgodbe navdiha in mnenja vodilnih strokovnjakov v panogi.

Superbrands Slovenija je mednarodni projekt, ki deluje v 90 državah, ki je v 30-letih delovanja je aktiviral vse večje svetovne blagovne znamke. Od začetka strmim, da je projekt predvsem transparenten z jasno in vnaprej znano metodologijo izbora Superbrands Slovenije.

BLOG

Pomembnost podpore

Pomembnost podpore

Hej. Včeraj sem bil na izjemni tekmi med Portugalsko in Slovenijo. Naši fantje so prišli na teren z jasnim ciljem – zmagati. Tekma je šla v podaljške in na koncu so streljali 11-metrovke. Kljub odličnim priložnostim in neizmerni borbenosti so…

Pozdrav iz Kölna

Pozdrav iz Kölna

Pozdrav iz Kölna! Trenutno sem v Nemčiji, natančneje v Kölnu, kjer doživljam eno izmed najlepših izkušenj s svojim sinom Vidom. To je bila naložba v najin odnos, ki nama bo še dolgo ostala v spominu. Peljal sem ga na nogometno…