AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

More Than Networking – Aljoša Kiler

V tej epizodi “More Than Networking” predstavljam izjemno zgodbo 26-letnega Aljoše Kilerja. Svojo poslovno pot je začel že pri 16 letih z aktivnim ukvarjanjem s spletno prodajo. Njegova strast in podjetniški duh sta ga pripeljala do ustanovitve spletne trgovine z mobilno opremo in kasneje do odprtja fizične trgovine, specializirane za servis telefonov in prodajo mobilnih dodatkov.

Aljoša se ni ustavil pri spletni prodaji. Odraščal je ob gradbeništvu, kjer je že od malih nog preživljal čas na gradbišču, pridobival dragocene izkušnje in se učil od najboljših. Pri 20 letih je svojo energijo in ambicije usmeril v družinsko gradbeno podjetje, kjer danes igra ključno vlogo.

Poleg poslovnih uspehov Aljoša vodi tudi projekt izobraževanja mladostnikov “Pot do uspeha” in projekt “Zato – Kamp Krka”, ki se osredotoča na izgradnjo infrastrukture za socialno ogrožene ljudi. V teh projektih je našel svoje poslanstvo in globoko zadovoljstvo.

Prisluhni najinemu pogovoru in odkrij, kako je strast in trdo delo oblikovalo njegovo pot do uspeha.

Prijava na newsletter

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj.

To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Aktualno

  Online tečaj Aktiviraj se!

  Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

  Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

  Knjiga Mreženje

  Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

  Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

  Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

  Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

  Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

   S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

   Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.     Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.     Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

     Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

     Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.