AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

More Than Networking – Domen Dan Gaiman

Domen Dan Gaiman je soustanovitelj izjemno uspešne akrobatske skupine Dunking Devils, ki je s svojimi impresivnimi nastopi osvojila srca občinstva po vsem svetu. V svoji bogati karieri so nastopili več kot 2000-krat v kar 49 državah na petih celinah, kar je prineslo globalno priznanje. Domen se že celih 15 let posveča uporabi inovativnih “growth hacking” metod, s katerimi je ustvaril številne viralne kampanje, ki so ključne za izjemno prepoznavnost skupine.

Leta 2020 je pandemija močno prizadela Dunking Devilse, saj so se morali soočiti z odpovedmi nastopov in zmanjšanjem prihodkov. Kljub temu se je Domen skupaj s svojo ekipo preusmeril v digitalni svet ter ustanovil priznano agencijo Dunking Devils Studios. Ta agencija se je specializirala za upravljanje TikTok profilov in ustvarjanje navdušujočih vertikalnih video vsebin za različne naročnike, saj Domen in njegova ekipa trdno verjamejo, da je to prihodnost formata video vsebin.

Njihovi izjemni videoposnetki so že dosegli več kot 500 milijonov ljudi po vsem svetu. V sodelovanju s svojo ekipo uspešno vodijo več kot 30 TikTok profilov za priznane slovenske in mednarodne blagovne znamke.

Prijava na newsletter

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj.

To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Aktualno

  Online tečaj Aktiviraj se!

  Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

  Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

  Knjiga Mreženje

  Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

  Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

  Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

  Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

  Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

   S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

   Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.     Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.     Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

     Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

     Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.