AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

More Than Networking – Teja Urankar

Teja Urankar je mlada biotehnologinja, ki je svojo pustolovščino začela pri svojih 18-ih letih, ko se je preselila na Dunaj. Tam se je med študijskimi dnevi biotehnologije znašla pred lastnim izzivom – težavo s kožo, ki so jo spremljale že od malih nog. To je bil tudi največji razlog, da se je zavzela za raziskovanje kozmetike in ustvarjanje lastnih edinstvenih produktov.

Na začetku je bil to le hobi. Nekaj, kar ji je popestrilo rutino med delom v farmacevtski industriji. A navdih in strast do ustvarjanja nista pojenjala. Sočasno s svojim delom je razvijala produkte za druge podjetnike ter vodila delavnice.

Leta 2021 pa se je zgodil prelom. S pogumom, ki ga je pridobila skozi svoje številne izkušnje, je zapustila udobje svoje varne cone na Dunaju in se vrnila v Slovenijo. Izbrala je drugačno pot – od laboratorijskega raziskovanja je prestopila v svet podjetništva.

Za Tejo je bilo leto 2022 posebno. Takrat je uradno lansirala Butter Be Kind, podjetje, ki ustvarja 100 % naravne produkte za nego kože in spodbuja rituale, ki pozitivno vplivajo na počutje. V manj kot letu dni so se njeni izdelki znašli v prestižnih revijah, kot sta British Vogue in Glamour, ter prejeli priznanje za najboljši izdelek za problematično kožo.

Tejin cilj ni le ustvariti uspešnega podjetja, temveč ustvariti skupnost, oazo za skrb zase v modernem, hitrem svetu. Njena strast je ustvarjanje preprostih ritualov in načinov za vključitev self-care v natrpan vsakdan. Butter Be Kind ni le še ena blagovna znamka. Vse, kar delijo, je preprosto, naravno in zabavno. Je za vsakega, ki verjame v lepoto in skrb zase.

Oglej si najin pogovor in se pripravi na malo smeha, navdiha in seveda – veliko pozitivne energije!

Prijava na newsletter

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj.

To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Aktualno

  Online tečaj Aktiviraj se!

  Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

  Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

  Knjiga Mreženje

  Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

  Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

  Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

  Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

  Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

   S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

   Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.     Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.     Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

     Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

     Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.