Za vse podjetnike in posameznike, ki želijo postati strokovnjaki v mreženju …

CELODNEVNA DELAVNICA

OZAVESTI MREŽENJE – Tvoj vstop v
svet neomejenih možnosti in poslovnih priložnosti!

30. november ob 8:30 / ABC Hub, Latinski trg 6, Ljubljana

To je delavnica, kjer boš le v enem dnevu odkril temelje mreženja, spoznal trike in dobil nasvete, ki ti bodo pomagali do kakovostnih povezav in hitrejšega doseganja ciljev

Si že kdaj občutil, da je svet mreženja zapleten in neprijazen?

Si se morda kdaj znašel v situaciji, kjer si se počutil izgubljenega v množici ljudi? Gotovo si že dojel, da brez pravih ljudi in pravih povezav ne moreš dolgoročno uspeti.

In takrat se sprašuješ, zakaj se drugi zdijo tako uspešni v gradnji svojih mrež. Zakaj njim uspeva vzpostaviti tiste prave povezave, ki jim odpirajo vrata do novih priložnosti, medtem ko ti ostajaš na stranskem tiru?

Občutiš osamljenost v poslovnem svetu, ko se vrtiš v neskončnem krogu priložnosti, ki jih ne moreš doseči. Pomanjkanje pravih povezav te žene v obup. 

Sprašuješ se, zakaj drugi lažje oblikujejo prijateljstva, dobijo stranke ali poslovne partnerje, medtem ko ti ostajaš na robu.

Občutek nemoči te prevzame, ko se moraš vključiti v prostor, kjer ne poznaš nikogar. Strah te je, da bi se osramotil pred ljudmi, ki jih še nikoli nisi srečal. Hkrati pa te obdaja občutek, da te spletni svet prehiteva, da se dogajajo stvari, ki se jih ne znaš dotakniti.

Ne obupaj! Preberi mojo zgodbo…

To ni zgodba o nesreči, temveč zgodba o iskanju. Tudi sam sem se nekoč počutil tako. Znašel sem se v vrtincu neprijetnih občutkov, vendar sem našel pot iz tega labirinta.

Naučil sem se, da mreženje ni le domena nekaterih srečnežev. To je veščina, ki se jo lahko naučiš, če le najdeš pravo pot. In zdaj jo lahko osvojiš tudi ti!

A še preden ti povem, v katero smer moraš, naj ti nekaj besed povem o sebi …

Do svojega 35. leta sem plaval v svoji varni coni udobja, brez jasne vizije o tem, kam bi rad šel in kaj bi rad dosegel. O mreženju sem imel zelo malo pojma, kot mnogi med nami. Nisem razumel, zakaj bi se sploh trudil, da bi vzpostavil povezave z drugimi.

In potem je prišlo leto, ko sem praznoval svoj 37. rojstni dan. Takrat sem odkril, da mreženje ni čarobna palčka, ampak močno orodje, ki ti lahko prinese priložnosti, o katerih nisi prej niti sanjal! Vendar, bodimo iskreni, ni bilo vse tako lepo, kot v pravljici.

Pri 35. letih sem se odločil, da zapustim svoje dosedanje delovno mesto, pri 36-ih sem dobil nepričakovano odpoved in šele pri 37. letih sem se odločil, da ustanovim svoje podjetje. To je bilo obdobje, ko sem odkril, da mreženje ni samo to, da te podpirajo tisti, od katerih pričakuješ podporo, temveč gre za tvojo lastno proaktivnost. Spoznal sem, da je moj uspeh v mojih rokah in da sem sam odgovoren za svojo usodo.

Danes držim v rokah licenco Superbrands Slovenija, sem soustanovitelj medijskega podjetja Super Znamka in avtor knjige “MREŽENJE – skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu.” 

Moja mreža poslovnih kontaktov se je razširila za več tisoč povezav, tako doma kot v tujini. In kar je najpomembnejše, skoraj vsak teden prejmem poslovne priložnosti, na katere nisem računal.

Vendar pa je najdragocenejše, kar sem pridobil z mreženjem spoznanje, da sem postal svoboden. Svoboden sem pri upravljanju svojega časa, pri ustvarjanju svojih priložnosti in svoboden sem, ker sem obdan s podpornim okoljem, ki mi pomaga rasti vsak dan.

Če bi mi nekdo pri 20. letih, ko sem komaj zaključil srednjo šolo in delal v proizvodnji, rekel, da bom nekega dne stal tukaj, bi mu verjetno rekel, da sanja. 

Toda resnica je, da če sem to dosegel jaz, Boško Praštalo iz Škofje Loke, lahko to dosežeš tudi ti. 

Tvoja prihodnost je v tvojih rokah, in mreženje je ključ, ki odklepa nešteto vrat priložnosti.

Zdaj, ko veš nekaj o meni, poglejva sledeče …

🌟 Zakaj je mreženje ključno za tvoj uspeh? 🌟

Spomni se tistega sodelavca, ki je napredoval, ali prijateljice, ki je našla sanjsko službo. Skoraj prepričan sem, da poznaš nekoga, ki vedno odkriva nove poslovne priložnosti.

In veš, v čem je skrivnost? Vsi ti ljudje se zanašajo na moč mreženja!

Mreženje je most do priložnosti in možnosti,
ki jih sicer nikoli ne bi odkril.

Mreženje ni rezervirano samo za ekstrovertirane posameznike ali tiste z veliko stiki. Je ZATE, ne glede na to, kje si zdaj in kakšna je tvoja trenutna situacija. Z mojo pomočjo boš odkril, da je mreženje enostavno in zabavno!

Te zanima, o čem govorim?

Govorim o delavnici …

OZAVESTI MREŽENJE – Tvoj vstop v svet neomejenih možnosti in poslovnih priložnosti!

Z njo lahko odkriješ pravo naravo mreženja ter spoznaš, kako ti lahko znanje o mreženju spremeni življenje!

Kaj boš z delavnico pridobil?

 • Odkril boš svoj mreženjski potencial: Spoznal boš, kako lahko izkoristiš svoje obstoječe veščine in znanje za ustvarjanje globokih in trajnih povezav.
 • Spoznal boš umetnost prvega vtisa: Naučil se boš, kako pustiti nepozaben prvi vtis, ki bo odpiral vrata do novih priložnosti.
 • Ozavestil boš bistvo aktivnega poslušanja: Razumel boš, kako pridobiti zaupanje in graditi odnose s pravilnim poslušanjem.
 • Mrežil se boš v praksi: Pridobil boš praktične veščine in vaje, ki ti bodo pomagale takoj navezati stik z drugimi.
 • Delal boš na osebni blagovni znamki: Razkril boš, kako se predstaviti v najboljši luči ter postati magnet za nove priložnosti.

Delavnica je zasnovana tako, da se boš počutil udobno in podprto, ne glede na tvoje predznanje. Tukaj si, da rasteš, se učiš in se razvijaš v sproščenem in srčnem okolju.

Ne zapravljaj več svojega dragocenega časa z nekoristnimi povezavami.

Tvoja zgodba o uspehu se začne zdaj, in jaz sem tukaj, da ti jo pomagam napisati. 
Pridruži se meni ter še nekaj podjetnicam in podjetnikom, željnim novega znanja na področju mreženja, da skupaj dosežemo tisto, kar si zaslužimo! USPEH!

🚀 Prebudi se v svetu mreženja! 🚀

Zato se pridruži delavnici, kjer bom zate pripravil orodja, ki ti bodo pomagala premagati zgoraj naštete bolečine. Skupaj bomo odkrivali, kako izstopiti iz množice, kako postaviti prve korake k pravim povezavam ter kako odpreti vrata do novih priložnosti.

Tvoj potencial je neomejen in tvoja prihodnost je svetla.

Pomagal ti bom razumeti, da mreženje ni neprijetna naloga, temveč izjemna priložnost. Priložnost, ki te bo dvignila nad ovire, osvobodila osamljenosti in te s pomočjo pravih povezav popeljala v svet, kjer boš samozavestno stopal korak naprej.

In kaj je še najbolj pomembno?
Če o delavnici nisi popolnoma prepričan in si v dvomih, ali je res prava zate, imam zate SUPER NOVICO!

Če po končani delavnici ne boš občutil neke dodane vrednosti, ki si jo pričakoval in po koncu dneva ne boš zadovoljen s pridobljenim znanjem in izkušnjo, ti bom vrnil celotno kotizacijo!

Poleg tega pa ti bom pokril tudi potne stroške, ki bodo nastali do same lokacije delavnice.In ja, obdržiš tudi celotno gradivo in učne vire, ki jih prejmeš na delavnici, brez kakršnih koli vprašanj!

Kako globoko moraš poseči v denarnico
za tako delavnico?

Dobro se zavedam, da bi za tako delavnico, ki temelji na več 10-letnih izkušnjah, izobraževanjih, seminarjih in znanjih, lahko računal več kot 1.000 EUR.

Ker pa se tudi zavedam, da nad podjetniki in podjetnicami prežijo številni marketerji, ki jim želijo prodati številne storitve in tudi “mačka v žaklju” in za to kasirajo mastne denarce, sem se odločil, da ne bom oderuški.

Svoje delavnice ti danes ne bom prodajal niti za 500 EUR, kolikor bi bila polovična cena, ampak ti samo v tem mesecu ponujam edinstveno delavnico po ekskluzivno nizki in dostopni ceni, za pičlih 199 EUR.

V to ceno je vključeno:

 • bogata poučna vsebina, ki bo odprla vrata tvojemu uspehu in
 • kakovostno gradivo, ki ti bo služilo kot trajen vir znanja.

Poleg tega pa lahko na delavnici popolnoma brezskrbno uživaš, saj bo za hrano in pijačo odlično poskrbljeno, kar bo naredilo tvoje doživetje še bolj nepozabno.

Priznati moraš, da to res ni nikakršen denar v primerjavi s tem, kaj dobiš v zameno.

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Boško je izredno pronicljiv predavatelj, ki svoje znanje podaja skozi vrsto primerov iz vsakdanjega življenja. S svojo energijo in izkušnjami s področja mreženja ter prodaje te dobesedno začara. Njegova delavnica je enako energična, kot on sam. Na nevsiljiv način te prisili, da se začneš spraševati, raziskovati in dejansko delati na področjih, ki pozitivno vplivajo na osebno rast in poslovno življenje.
Urša Likar

In če te kljub garanciji in izjemno nizki ceni do tega trenutka še nisem prepričal, da se vpišeš na delavnico, naj ti razkrijem še …

🔥 10 RAZLOGOV,
ZAKAJ MORAŠ BITI DEL TE NEVERJETNE DELAVNICE 🔥

 • Mreženje kot supermoč: V današnjem hitro spreminjajočem se svetu je mreženje eden najmočnejših orodij za razvoj kariere in poslovanja. Nauči se, kako ga izkoristiti na najbolj učinkovit način.
 • Dostop do skritih priložnosti: Veliko priložnosti nikoli ne pride na dan, razen če imaš prave povezave. Odkrij, kako pridobiti dostop do teh skritih zakladov.
 • Povečaj svojo vidnost: Si že slišali, da je tvoja mreža enaka tvoji neto vrednosti? Povečaj svojo prepoznavnost in postani nepogrešljiva figura v svoji industriji.
 • Nadgradnja socialnih veščin: Četudi nisi “rojen za mreženje”, se lahko naučiš veščin, ki ti bodo pomagale vzpostaviti in ohranjati odnose. Ta delavnica ti bo dala orodja in samozavest, da to narediš.
 • Osebna in profesionalna rast: Mreženje ti omogoča, da se srečuješ z različnimi ljudmi, deliš ideje in dobiš različne perspektive. To te bo vodilo do osebnega in profesionalnega razvoja.
 • Ustvarjanje trajnih povezav: Na tej delavnici ne boš le spoznal novih ljudi, temveč boš vzpostavil povezave, ki bodo trajale vse življenje.
 • Praktične vaje in interakcija: Ni boljšega načina učenja, kot je praksa.
 • Dostop do ekskluzivnih virov: Prejel boš gradivo, nasvete in trike, ki jih boš lahko uporabljal še leta po koncu delavnice.
 • 100 % garancija na zadovoljstvo: Če ne boš zadovoljen z delavnico, ti bom vrnil celotno kotizacijo, obdržiš gradivo, poleg tega pa ti krijem tudi stroške prevoza na delavnico!
 • Bodi del nečesa večjega: Mreženje ni samo poslovna strategija. Je tudi način življenja. Postani del skupnosti, ki se zavzema za povezovanje, sodelovanje in skupno rast.
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Delavnica je bila odlična, priporočam jo vsakemu, jaz osebno pa sem izčrpala iz nje zelo, zelo veliko, spoznala novo mrežo ljudi in prepričana sem, da bo to odprlo nek novi portal nadaljnjih mreženj.
Dina Nunic

Si pripravljen preoblikovati svoje življenje in kariero z močjo mreženja?

Pridruži se mi in se prepusti potovanju, ki bo preoblikovalo tvoj način mreženja na način, ki je srčen, iskren in pristen. 

In še nekaj …

ŠTEVILO PROSTIH MEST JE OMEJENO!

Ker si želim, da od same delavnice odneseš, kar se da največ, sem število prostih mest na delavnici omejil. To pomeni, da se delavnice lahko udeleži le prvih 50 prijavljenih oseb, ki želijo s pomočjo mreženja uspeti in hitreje doseči svoje cilje!

Vzemi usodo v svoje roke in postani glavna zvezda svoje mreže.

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Dragi Boško,
hvala ti  za fantastične in nepozabne delavnice.
Si poln elana, odličen motivator, prodoren, profesionalen, prijazen, povezovalen, skratka vse in še več kot se od predavatelja pričakuje.
Milena Stanković

In kako izgleda program?

 • 08.30 – 09.00: Mreženjski zajtrk.
 • 09.00 – 09.30: Uvod v moč mreženja – Ozavesti koristi mreženja na osebni in profesionalni ravni.
 • 09.30 – 10.15: Kdo sem jaz v svetu mreženja? – Ozaveščanje o lastnih vrednotah in veščinah ter kako jih komunicirati.
 • 10.15 – 10.45: Odmor in praktično mreženje (30 min) – Preizkusi se v mreženju s pomočjo danih napotkov.
 • 10.45 – 11.30: Umetnost aktivnega poslušanja – Razumevanje, kako pravilno poslušati in biti prisoten v komunikaciji.
 • 11.30 – 12.15: Kako začeti pogovor? – Nauči se začeti ‘small talk’ in postaviti odprta vprašanja.
 • 12.15 – 13.15: Kosilo in mreženje ob obroku (1 ura) – Napotki za mreženje ob obroku in aktivno vključevanje v pogovore.
 • 13.15 – 14.00: Kam želim iti z mreženjem? – Postavljanje vizije, jasnih ciljev in razumevanje, kaj želiš doseči z mreženjem.
 • 14.00 – 14.45: Kreiranje podpornega okolja – Sam si nemočen, kdo ti bo pomagal, da dosežeš zastavljene cilje?
 • 14.45 – 15.15: Odmor in poglobljeno mreženje (30 min) – Nadgradite svoje veščine mreženja z dodatnimi napotki.
 • 15.15 – 16.00: Prvi koraki v svetu mreženja – Izdelava osebnega načrta za naslednje korake v mreženju.
 • 16.00 – 16.30: Kako se mrežiti v digitalni dobi? – Razumevanje moči družbenih omrežij in osnove digitalnega mreženja.
 • 16.30 – 17.00: Zaključek in povratne informacije – Povzetek dneva in razprava o naslednjih korakih.
 • od 17.00 dalje: Mreženje.

🌟 Rezerviraj si svoje mesto zdaj!

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Boško na uporaben in razumljiv način razloži glavne koncepte mreženja in jih podpre s primeri iz prakse. Svoje znanje zna prenesti in zapakirati v celovit program, ki te vodi do marsikaterega novega spoznanja.Delavnico bi priporočala tako začetnikom kot tudi tistim, ki imajo že nekaj znanja na teh področjih, saj se s podanimi primeri koščki znanja sestavijo v smiselno celoto, ki pomaga pri grajenju odnosov, delu z naročniki ter navsezadnje pri gradnji osebne znamke.
Rebeka Petrovčič

Ne zamudi priložnosti za preoblikovanje svojega življenja in karierne poti. 

Pridruži se nam in se pripravi na nepozabno popotovanje v svet mreženja. Dovoli si razširiti krog poznanstev in odkrij, kako lahko mreženje postane tvoja ključna veščina za uspeh.

Za vsa vprašanja in informacije sem na voljo preko elektronske pošte hej@boskoprastalo.si

Pridruži se mi na delavnici »OZAVESTI MREŽENJE – Tvoj vstop v svet neomejenih možnosti in poslovnih priložnosti!« in začni svojo pot v svet, kjer so priložnosti brezmejne!

Presenečenje za najbolj aktivne 🎁

Trem najbolj akitvnim udeležencem bom podaril izvod moje knjige “MREŽENJE – skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu,” ki jo je navdihnila moja lastna preobrazba s pomočjo mreženja.

Kje boš čez 5 let, je odvisno od ljudi, ki jih spoznaš, in povezav, ki jih vzpostaviš.

Naredi prvi korak in se mi pridruži na delavnici, ki ti bo odprla vrata do neskončnih priložnosti.

Ozavesti mreženje

Celodnevna delavnica

199€

30. november ob 8:30
ABC HUB, Latinski trg 6, Ljubljana

 • Zajtrk dobrodošlice
 • 2x Coffe Break
 • Okusno kosilo
 • Pijača ob zaključku delavnice
 • Gradivo
 • Mreženje s 50 udeleženci

Pohiti! Mesta so omejena. 🙂