AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

V KNJIGI MREŽENJE TI RAZKRIJEM, KAKO SE AKTIVIRAŠ IN SE ZAČNEŠ PRVIČ V ŽIVLJENJU STRATEŠKO MREŽITI, DA V SVOJE ŽIVLJENJE VKLJUČIŠ PRAVE OSEBE, KI TI LAHKO POMAGAJO NA POTI DO USPEHA

Se želiš začeti strateško povezovati, graditi odnose z osebami, ob katerih si lahko boljšiuspešnejši? Knjiga MREŽENJE ti bo pomagala, da se aktiviraš, postaviš sistem mreženja in postaneš najbolj proaktivna oseba v svoji mreži.

Tiskana izdaja samo 26,90€

Pri povezovanju, grajenju odnosa, torej mreženju bodite vi tisti, ki delate prve korake in ne čakajte na druge. V uspešnem mreženju ni prostora za pasivnost, dobre povezave so posledica proaktivnih dejanj.

OD VEŠČIN MREŽENJA JE ODVISNO, KJE IN KAJ DELAŠ, OD KOGA SE UČIŠ ALI PA KOGA POKLIČEŠ, KO IMAŠ PROBLEME.

Ne bom ti prodajal zgodbic, da boš zgolj zaradi nakupa knjige Mreženje spremenil/a svoje življenje ali pa kot nekateri, da boš z nekaj triki obogatel/a. Dobiš pa jasne usmeritve, kako se aktivirati, kako ozavestiti mreženje, kako postaviti strategijo in sistem mreženja in kar je najbolj pomembno, kako postati proaktivna oseba. Naj bo nakup knjige samo prvi strateški korak vstopa v pravi svet mreženja.

Knjiga MREŽENJE je napisana z namenom, da se aktiviraš, da se začneš zavedati, da si glavni steber svoje mreže, da se začneš povezovati in skrbeti za svojo mrežo. Mreženja ne moreš kupiti, treba ga je živeti.

KNJIGA JE PRIMERNA ZATE, ČE…

Se najdeš v zgornjih opisih?

Potem je zdaj skrajni čas, da začneš mreženje resno planirati in »trenirati«. Vsak dober rezultat zahteva trening, prav tako tudi mreženje.

VZEMI SI NEKAJ MINUT IN SI ODGOVORI NA SPODNJA VPRAŠANJA:

Koliko oseb te je v zadnjem mesecu poklicalo in vprašalo, kako si in kako ti lahko pomagajo? Sploh vedo, kje te zmanjka in po čem danes hrepeniš?

Mnogi podjetniki so me vprašali kako sem pridobil znanje in zakaj se odločil deliti znanje mreženja.

Neizbežno dejstvo je, da smo kot posamezniki nemočni, da je brez pravih posameznikov ob sebi skoraj nemogoče uspeti in imeti izpopolnjeno življenje. Dejstvo je, da se večina nas že danes aktivno mreži, z izjemo, da se nekateri tega zavedamo in imamo vse bonitete, ki prihajajo iz tega naslova, žal drugi zaradi svojega nezavedanja plačujejo ogromno ceno.

SE SPRAŠUJEŠ ZAKAJ JE KNJIGA TAKO POCENI, ČE PA NAJ BI BILO V NJEJ TOLIKO ZNANJA IN DODANE VREDNOSTI?

No tukaj sta zares dva razloga, ki te boste prepričala…

Danes lahko kupiš knjigo Mreženje cena 26,90€ z DDV, žal ali pa k sreči mreženja, odnosov ne moreš kupiti. V knjigi ni instantnih rešitev, praznih obljub, dobiš boš pa jasne usmeritve, kako z veščinami mreženja imeti ob sebi boljše osebe.

Knjigo Mreženje si lahko kupiš sam/a ali pa rečeš nekomu, da ti jo podari. Nobenega pa ne moreš prositi, da živi tvoje življenje namesto tebe, zato je ključno, da ozavestiš veščine mreženja in postaneš najbolj proaktivna oseba v svoji mreži. V mreženju ni izgovorov, vse je odvisno zgolj od tebe.

S knjigo Mreženje odkriješ vse skrivnosti mreženja, pridobiš fokus, kdo si zasluži tvojo pozornost in usmeritve, kako biti proaktiven v smeri, da v svoje življenje pripelješ vrhunske osebe.

Knjiga Mreženje ti daje vse usmeritve, da ozavestiš mreženje in da prvič začneš strateško graditi svojo poslovno in zasebno mrežo. Ugotovil/a boš, da je samo od tebe odvisno, kdo bo jutri ob tebi, s kom boš pil/a kavo in kako boš v bodoče živel/a.

SE SPRAŠUJEŠ ZAKAJ JE KNJIGA TAKO POCENI, ČE PA NAJ BI BILO V NJEJ TOLIKO ZNANJA IN DODANE VREDNOSTI?

Lahko bi začel z besedami, če je meni uspelo lahko tudi tebi, pa ne bom.

Lahko bi začel z dramo, kako prihajam iz skromne delavske družine, da sem začel delati s 14 leti in je knjiga napisana zato, da se mrežite, vašim otrokom ne bo treba delati pri 14 letih.

Lahko bi začel z zgodbo, kako smo kot 4-članska družina 1. 10. 2017 ostali z zgolj 23 € denarja in da imam formulo, kako lahko z mreženjem zaslužiš ogromno denarja. To ni razlog, ker vem, da mreženje ne deluje, če se mrežiš zgolj zaradi lastnih interesov.

Lahko bi začel z obljubami, da boš zaradi napotkov iz knjige imel jutri službo, imel vsega vsaj 10 x več, da vem, kako lahko vsak izmed nas zaradi zgolj mreženja živi sanjsko življenje, pa to ni razlog. Mreženje lahko tu veliko pomaga, eden od pogojev je, da se dolgoročno mrežimo in da smo izredno proaktivni.

Knjiga Mreženje je napisana zgolj, da se aktiviraš, da se začneš zavedati, da si glavni steber svoje mreže, da se začneš povezovati, skrbeti za svojo mrežo. Več kot nas to naredi, bolj, kot se povežemo, boljše bo za vse. V mreženju ni prostora za izgovore, za jamranje, noben si ne želi imeti ob sebi toksičnih oseb ima pa vsak izmed nas prostor še za eno vrhunsko osebo v svojem življenju.

Knjiga Mreženje je napisana za vse nas, ki dojemamo, da smo sami ne močni in da za svoj uspeh potrebujemo ob sebi boljše osebe, dobro podporno okolje in mrežo, zaradi katere nikoli ne bomo ostali v coni udobja.

RES JE, V 2 URAH SEM DOBIL VEČ KOT 350X SMS-OV…
“Zahvaljujem se vsakemu posamezniku, ki me podpira, kajti za tako velik odziv je težko izbrati prave besede. Več kot 350 sporočil v 1 dnevu je zame potrditev in podpora mreže, ki jo gradim iz dneva v dan, zato sem iskreno hvaležen za vsako mnenje, ki ga delite z mano, hkrati pa verjamem, da bo knjiga vsakemu od vas dala prav posebno vrednost.”
Prenesi si brezplačen vzorec knjige

Za vse tiste, ki pred nakupom knjige želite malo pokukati. Brezplačno si prenesi vzorec knjige. 

KAJ VSE TI RAZKRIJEM NA VEČ KOT 200 STRANEH KNJIGE MREŽENJE?
KAJ JE TVOJ NASLEDNJI KORAK?

Preprosto, da kupiš knjigo in se aktiviraš, vzameš stvari v svoje roke. Kot sem ti že omenil boš v knjigi dobil vse moje znanje in vrednosti, ki sem jih prigaral skozi vso mojo kariero, več kot 100 predavanj o mreženju, 3.000 sestankih zgolj v zadnjih 5 letih in več kot 15.000 klicih v tem času. Pri več kot 95% aktivnostih sem bil jaz pobudnik, danes je ta % manjši ampak še vedno sem najbolj proaktivna oseba v svoji mreži.

Najprej sem sam videl pri sebi, kaj se lahko z mreženje doseže, dnevno dobivam potrditev udeležencev mojih delavnic, predavanj in mentorirancev, kako jim počasi ampak zanesljivo mreženje spreminja življenje. Aktiviraj se, postani proaktivna oseba in izkoristi potencial mreženja.

Knjiga Mreženje

SKRIVNOSTI MREŽENJA V ZASEBNEM IN POSLOVNEM SVETU

Tiskana izdaja

26,90 €

Boško Praštalo

Postavi prave temelje mreženja

 • 5 video vsebin
 • PDF delovni zvezek
 • Popolnoma brezplačno

  S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

  Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.    Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.    Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

    Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

    Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.