AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

Pomembnost podpore

Hej.

Včeraj sem bil na izjemni tekmi med Portugalsko in Slovenijo. Naši fantje so prišli na teren z jasnim ciljem – zmagati. Tekma je šla v podaljške in na koncu so streljali 11-metrovke. Kljub odličnim priložnostim in neizmerni borbenosti so na koncu izgubili po 11-metrovkah. 

Ta izkušnja me je spodbudila k razmisleku o pomembnosti vztrajnosti. Tako kot na nogometnem igrišču tudi v življenju ne moremo vedno predvideti vseh izzivov. Naši fantje so se borili do konca, dali so vse od sebe, tudi ko je bilo najtežje. Pokazali so kako pomembno je imeti okoli sebe pravo ekipo – ljudi, ki te podpirajo, motivirajo in ti pomagajo, ko je težko. Enako je pri mreženju, pogosto moramo narediti več, iti korak dlje in se potruditi malo bolj, da dosežemo želene cilje.

Čeprav so izgubili, smo fantom po tekmi vsi zaploskali. Razmisli, koliko je pomembno imeti ob sebi ljudi, ki verjamejo vate, ki so pripravljeni stopiti zraven in te podpreti, ko potrebuješ pomoč. Tako kot so naši nogometaši imeli podporo soigralcev, trenerjev in navijačev, tudi mi potrebujemo močno mrežo ljudi okoli nas. Ti odnosi so ključni za naš uspeh, tako osebni kot poslovni.

Tako kot v življenju so tudi v mreženju vzponi in padci. Če smo pripravljeni vložiti trud in vztrajnost, bomo na koncu nagrajeni. Ključ do uspeha je, da nikoli ne odnehamo, da vedno iščemo nove priložnosti in gradimo trdne odnose. 

Nikoli ne smemo podcenjevati moči prave podpore. Pomembno je, kdo nas obdaja, kdo nam pomaga in kdo verjame v nas. Ti ljudje so tisti, ki nam pomagajo doseči naše cilje in premagati ovire. Naj bo to poletje priložnost, da še bolj cenimo in krepimo naše odnose, da se povežemo z novimi ljudmi in zgradimo trdno mrežo, ki nas bo podpirala na naši poti.

Naši fantje so pokazali, da je ključnega pomena imeti ob sebi prave ljudi. Tudi mi si zaslužimo takšno podporo in jo moramo biti pripravljeni nuditi tudi sami. Tako bomo ustvarili okolje, v katerem bomo lahko vsi skupaj rasli in uspevali.

Lepo poletje vam želim in ne pozabite – vztrajajte, bodite pogumni in gradite trdne odnose!

Boško

Aktualno

Online tečaj Aktiviraj se!

Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

Knjiga Mreženje

Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

Postavi prave temelje mreženja

 • 5 video vsebin
 • PDF delovni zvezek
 • Popolnoma brezplačno

  S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

  Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.    Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.    Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

    Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

    Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.