O Meni

Hej, sem Boško Praštalo!

S poslovnim in socialnim mreženjem živim in diham že več kot 5 let.

Vedno poudarjam, da za vse, kar danes sem oziroma kar danes imam, se lahko zahvalim veščinam mreženja ter posameznikom, ki sem jih spoznal v procesu mreženja.

V preteklosti sem veliko časa namenil napačnim osebam in imel številne izgovore za svoj neuspeh. Danes pa ta čas načrtno porabim za izpopolnitev sistema mreženja ter prenašanje znanja naprej.

Moja misija je pomagati skupinam in posameznikom, da si ustvarijo svoj unikatni sistem zasebnega in poslovnega mreženja. Da se naučijo tehnik, kako začeti pogovore, kako ohraniti ključne odnose, kako navezovati nove stike, ki so ključnega pomena za uspešno zasebno in poslovno življenje. Številni ljudje so že z uporabo tega modela dosegli velike uspehe, za kar sem izredno vesel in ponosen.

V mreženju ne sme biti cilj imeti čim več povezav, ampak delati na pravih, kakovostnih odnosih.

Sem 1. v Sloveniji, ki je na osnovi lastnih izkušenj in večletnega raziskovanja razvil način, kako lahko vsak od nas postavi svoj sistem poslovnega in socialnega mreženja po modelu “TOP 100”. To je model, ki pomaga postaviti lasten in unikaten sistem mreženja, ustvari več kakovostnih poslovnih priložnosti ter vpliva na boljšo prihodnost.

Če povzamem na kratko… če iščeš strokovnjaka za mreženje, ki ti bo pomagal, da ustvariš kakovostne odnose in poslovne priložnosti, potem sem pravi človek za to! Z veseljem te bom podpiral na tvoji poti do uspeha.

Avtor knjige

Mreženje

Sem tudi avtor knjige MREŽENJE – skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu, v kateri delim svoja znanja in izkušnje o mreženju. Moja želja je, da bi ljudje vedeli, kako pomemben je sistem mreženja za njihovo poslovno in zasebno življenje. Rad bi jim pomagal, da dosežejo svoje cilje in sanje.