AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

More Than Networking – Eva Premk Bogataj

Eva Premk Bogataj, s svojo impresivno izobrazbo kot docentka in doktorica znanosti ter certificirana projektna managerka, PR in marketing managerka, ima za sabo številna šolanja na različnih področjih ter se ponaša s sposobnostjo govora kar 8 jezikov.

Kot prava renesančna osebnost, je pridobila izkušnje na področju umetnosti, glasbe, športa, znanosti, profesure, javnega, neprofitnega sektorja in gospodarstva. Preživela je veliko časa v tujini in sodelovala pri številnih projektih na področju izobraževanja, ekologije in kulture, tako na slovenskih kot bilateralnih in EU projektih. Njena mentorska vloga se ni ustavila samo pri študentih, temveč je mentorirala tudi številne podjetnike in posameznike.

Eva uživa v razvojnih in prebojnih projektih ter igra ključno vlogo kot sprednji vezni igralec. Čeprav dela veliko in spi malo, obožuje gore, predvsem pozimi, ter z družino živi v Ljubljani. Verjame, da je življenje čudežno in da je vsak trenutek dragocen.

Prijava na newsletter

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj.

To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Aktualno

  Online tečaj Aktiviraj se!

  Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

  Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

  Knjiga Mreženje

  Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

  Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

  Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

  Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

  Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

   S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

   Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.     Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.     Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

     Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

     Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.