AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

More Than Networking – Alenka Vidic Praprotnik

V današnji oddaji “More Than Networking” imam čast gostiti Alenko Vidic Praprotnik, izjemno strokovnjakinjo na področju strateškega komuniciranja. Z več kot 18 letnimi izkušnjami v odnosih z javnostmi, Alenka, kot direktorica o28 komunikacijske skupine nudi celovito podporo svojim strankam, s posebnim poudarkom na trajnosti, korporativnih komunikacijah in komunikacijskem usposabljanju.

Njena strast in zagnanost segata še dlje, saj je aktivna članica upravnega odbora Sekcije mladih managerjev pri Združenju Manager in vodi Sekcijo za razvoj družbene odgovornosti in nevladnih organizacij pri Slovenskem društvu za odnose z javnostmi. Alenka je svojo pot začela že v študentskih letih, ko je pridobivala dragocene izkušnje v medijih, na televiziji in v marketinški agenciji, danes pa je že več kot desetletje srčna članica PRSS.

V tej epizodi Alenka deli svoje neprecenljive izkušnje in nasvete o tem, kako lahko strateško komuniciranje uporabimo za ustvarjanje pozitivnih sprememb v naši skupnosti.

Pridruži se mi pri ogledu oddaje, da skupaj odkrijeva, kako lahko moč besed resnično spremeni svet na bolje!

Prijava na newsletter

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj.

To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Aktualno

  Online tečaj Aktiviraj se!

  Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

  Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

  Knjiga Mreženje

  Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

  Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

  Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

  Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

  Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

   S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

   Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.     Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.     Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

     Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

     Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.