AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

More Than Networking – Lea Pisani

Lea Pisani, strokovnjakinja za celovito podobo osebnosti, je v svetu mode in osebnega stila zaslovela kot prava inovatorka. S svojimi šestindvajsetimi letnimi izkušnjami je oblikovala izjemen sistem ravni oblačenja, ki postavlja merila za izbiro primernih oblačil v različnih življenjskih situacijah.

Njeno delo presega meje Slovenije in sega v evropski prostor, kar potrjujejo tudi reference tujih strokovnjakov s tega področja. Lea Pisani ni le svetovalka za osebni slog; je tudi oblikovalka uniform in službenih oblačil, s čimer pomembno vpliva na podobo različnih institucij.

Lea svoje bogato znanje deli z drugimi tako v izobraževalnih ustanovah kot tudi v podjetjih. S svojimi izobraževanji v podjetjih dokazuje, da je celovita podoba posameznika ključna za osebno zadovoljstvo in samozavest, kar pa ima neposreden vpliv na kulturo in učinkovitost podjetja.

V njenem studiu posamezniki dobijo personalizirano svetovanje, kako oblikovati svojo podobo v skladu z osebnostnimi lastnostmi, naravnimi danostmi in življenjskim slogom. Lea je tudi ponosna nosilka naziva CMB Image Consultant, ki ga je pridobila v Londonu, ter univerzitetna diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil.

Lein slog je prepoznaven: “Več vem, manj potrebujem.”

Ta filozofija odseva njeno prepričanje, da z znanjem in razumevanjem osebnega stila posameznikovo samozavest dvigne na višjo raven. S svojo strastjo do celostne podobe posameznika Lea Pisani nadaljuje svojo misijo oblikovanja bolj samozavestnega in zadovoljnega posameznika ter s tem tudi boljšega sveta okoli nas.

Vabim te, da si ogledaš ekskluzivno oddajo “More Than Networking,” kjer Lea deli svoje dragocene nasvete in vpogled v svet celovite podobe.

Prijava na newsletter

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj.

To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Aktualno

  Online tečaj Aktiviraj se!

  Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

  Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

  Knjiga Mreženje

  Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

  Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

  Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

  Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

  Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

   S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

   Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.     Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.     Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

     Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

     Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.