AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

More Than Networking – Tina Novak Kač


Tina Novak Kač je magistrica komunikologije, ki je svojo karierno pot usmerila v prodajo.

Tino odlikujejo bogate delovne izkušnje, ki jih je pridobila pri poslovnem mediju in eni največjih medijskih hiš v Sloveniji. Svoje sposobnosti je preizkusila tudi v Južni Afriki, kjer je pridobila dragocene izkušnje.

Leta 2015 se je pridružila ekipi podjetja Competo, kjer se posveča področju prodaje in vodi projekte pri izboru kadrov za vrhnji menedžment. S svojim predanim delom je dosegla partnerstvo v podjetju leta 2018.

Tina je strastna zagovornica razvoja ljudi in njihovih potencialov. Poleg tega je zaključila usposabljanje s področja Creative Expressive Art Therapy in Realitetne terapije, kar ji omogoča holističen pristop k svojemu delu.

Je vztrajna, ciljno usmerjena in večna optimistka, ki verjame v človeško dobro in v moč prave ekipe pri uspešnem izvedbi projektov. V prostem času se predaja “hot jogi” in uživa v raziskovanju sveta skozi potovanja.

Vabim te, da prisluhneš njenim izkušnjam ter modrostim!

Prijava na newsletter

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj.

To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Aktualno

  Online tečaj Aktiviraj se!

  Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

  Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

  Knjiga Mreženje

  Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

  Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

  Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

  Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

  Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

   S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

   Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.     Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.     Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

     Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

     Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.