AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

#6 Veze in poznanstva

Veš kdo me danes fascinira?

Osebe, ki imajo izjemne mreže in poznanstva ter so sposobne izkoristiti svoje povezave, znanje in izkušnje, da pomagajo drugim na številnih področjih.

S tem, ko so povezane z vplivnimi osebami, imajo neprecenljivo priložnost pridobiti dragocene vpoglede in možnosti, ki jih drugi težko dosežejo. Predstavljaj si, kako koristno bi bilo, če bi imel prijatelja, ki je strokovnjak na področju, ki te zanima in bi ti omogočil dostop do najnovejših spoznanj ter ti pomagal izpopolniti svoje veščine. Ali pa če bi imel mentorja, ki bi te usmerjal in podpiral pri tvojih kariernih ciljih, saj ima obsežne izkušnje na tvojem področju delovanja.

Mislim, da je vredno ceniti take osebe. Namesto, da jih gledamo zviška, bi se morali od njih učiti in se povezovati z njimi.

Resnica je, da ima večina uspešnih ljudi za seboj dolgo potovanje in so zgradili svoje mreže s trdim delom, predanostjo in pridobivanjem dragocenih izkušenj. Prav tako je pomembno, da razumemo, da imajo tudi oni svoje težave in izzive, ki jih premagujejo.

Torej, od danes naprej predlagam, da začnš drugače gledati na osebe s pravimi povezavami in poznanstvi. Namesto obsojanja bodi odprt za učenje in povezovanje z njimi.

Skoraj prepričan sem, da boš presenečen, ko ugotoviš, koliko lahko dobiš s tem, ko se povežeš s temi posamezniki in izkoristiš priložnosti, ki se ti ponujajo.

Prijava na newsletter

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj.

To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Aktualno

  Online tečaj Aktiviraj se!

  Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

  Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

  Knjiga Mreženje

  Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

  Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

  Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

  Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

  Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

   S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

   Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.     Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.     Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

     Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

     Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.