AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

Jadranje v prihodnost

Imam občutek, da po novem pišem newsletterje kar na poti. Pisal sem že iz Beograda, Kopra, Milana, danes pa ti pišem z jadrnice na poti s Hvara na Brač. Vsaka taka pot je izredno povezana z mojo boljšo prihodnostjo, saj je polna mreženja in povezovanja z ljudmi, ki povečujejo verjetnost, da bo moja prihodnost taka, kot si jo želim – ali še boljša.

Trenutno sem na kratkem štiridnevnem oddihu z ekipo iz našega poslovnega kluba. Prvič sem jadral lansko leto s to isto ekipo in moram priznati, da sem bil prej precej skeptičen. Nihče iz moje mreže ni jadral, in sam nisem imel nobene strasti do tega. Poleg tega sem mislil, da je jadranje namenjeno samo tistim, ki imajo evro ali dva več kot jaz. Kako sem se motil! Če greš s pravo ekipo, je to vrhunska investicija tako v času kot v denarju.

Biti štiri dni na mali jadrnici z desetimi osebami, ki so na svojih področjih resnično uspešni, je neprecenljivo. Vsak pogovor te bogati, vsaka izmenjava izkušenj ali informacij je šola, ki je ne moreš plačati. In nikoli ne veš, kdaj in kako boš lahko unovčil to informacijo ali povezavo.

Včeraj smo se pogovarjali o pomenu povezovanja in kako pomembno je, da si vzameš čas za prave osebe. Vsi mi smo del poslovnega združenja, kar pomeni, da se zavedamo pomena mreženja, pomoči in deljenja informacij. Ampak kljub vsemu nam včasih zmanjka časa, motivacije ali pa smo preutrujeni, da bi se družili. Zato je toliko bolj pomembno, da se vsake toliko časa motiviraš in postaneš bolj proaktiven. Lahko se priključiš določeni pobudi ali pa jo sam kreiraš. Ni treba, da greš jadrat – lahko greš na hribe za dva dni, loviti ribe za cel dan, karkoli, kar ti omogoča, da preživiš nekaj časa z izbranimi osebami v neznanem okolju.

Nekaj bi rad še poudaril. Ko sem lani prvič jadral, nisem pričakoval, da bo to imelo tako velik vpliv name. Vsak trenutek na tej jadrnici mi je prinesel novo učenje in širjenje obzorij. Poleg tega, da sem se naučil novih veščin, sem bolje spoznal prijatelje, ki so mi pomagali rasti tako osebno kot profesionalno.

Vsak tak trenutek ti omogoča rast, učenje in širjenje obzorij. Ne samo zaradi izmenjave informacij, ampak tudi zaradi novih perspektiv, ki jih dobiš od drugih. Ko si v neznanem okolju z ljudmi, ki so prav tako motivirani in uspešni, se naučiš veliko o sebi in svojih zmožnostih.

Kako pa ti preživljaš svoj čas za mreženje? Imaš kakšne posebne dogodivščine ali rutine, ki ti pomagajo pri povezovanju z drugimi? Rad bi slišal tvoje zgodbe in izkušnje.

Do naslednjič, uživaj na polno in ne pozabi na pomen povezovanja!

Lep pozdrav, Boško

Aktualno

Online tečaj Aktiviraj se!

Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

Knjiga Mreženje

Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

    S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

    Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate. 



      Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.



        Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

        Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

        Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.