AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

Na polnih obratih

Pišem ti iz Beograda, kjer zaključujem serijo norih dogodkov in obveznosti, ki so zaznamovali zadnje tedne. Sedim v eni izmed lokalnih kavarn, srkam svojo kavo in poskušam malo zadihati ter pridobiti energijo za prihajajoče izzive.
Prejšnji teden sem preživel v Portorožu, kjer sem bil del dveh dinamičnih konferenc – InOrbit in HR. Dnevi so bili nabiti s predavanji, delavnicami in mreženjem, ki so se vlekli od zgodnjega jutra do poznega večera. Večerne zabave, ki so, priznajmo, ključni del mreženja, so poleg priložnosti za neformalno druženje, odklenile še dodatno dimenzijo utrujenosti.

Na InOrbitu sem se spopadel s posebnim izzivom, saj sem vodil aktivacijo v angleščini, na katero sem se pripravljal več kot 25 ur. Na HR konferenci pa sem ves dan pomagal udeležencem pri učinkovitem mreženju. Takoj ko sem zaključil delo v Portorožu, sem že bil na poti v Zagreb, kjer sem v dveh dneh vodil 11 ur delavnic in preživel dragocen čas z ekipo. Nato pa sem hitro skočil do Beograda, na izjemen dogodek poslovnega kluba STENA.

Zakaj ti to govorim? Ker želim, da razumeš, kako težko je včasih ohranjati ravnovesje med delom in zasebnim življenjem. Tudi sam se pogosto sprašujem, ali si lahko privoščim še eno potovanje, če upoštevam časovne in finančne investicije. Vendar pa vse to vidim kot naložbo vase in v svojo mrežo. Vsak dogodek, vsako srečanje in vsak kontakt je korak k večjim priložnostim in boljšim rezultatom v prihodnosti.

In četudi se včasih zdi vse skupaj preveč, se vedno znova spomnim na vse pozitivne izide, nove priložnosti, nove kontakte in na občutek, da napredujem. Takrat vem, da je vsak napor vreden.

Koliko si ti pripravljen vložiti v svoje cilje? Koliko si aktiven? Kaj delaš danes, da boš jutri tam, kjer želiš biti? Ne pusti, da te strah pred neuspehom ali lenoba odvrneta od tvojih sanj. Vsak korak, ki ga narediš danes, te približa k jutrišnjim uspehom.

Zato, vzemi si čas zame, kot si ga jaz vzamem zate, ko ti pišem te vrstice. Delaj na sebi, na svojih ciljih, kot delam jaz. In verjemi, skupaj bomo zgradili nekaj velikega.

P.S. Kreiral sem vrhunski online tečaj mreženja – oglej si ga na povezavi: Aktiviraj se – Online tečaj mreženja. Če uporabiš kodo “aktivacija”, dobiš tečaj po izjemni ceni 24,90 EUR.

Lep dan ti želim in veliko uspeha na tvoji poti,

P.S.
Koda “aktivacija” velja le do konca četrtke, 18.04.2024, zato ne odlašaj 😉

Prijava na newsletter

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj.

To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Aktualno

  Online tečaj Aktiviraj se!

  Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

  Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

  Knjiga Mreženje

  Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

  Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

  Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

  Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

  Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

   S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

   Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.     Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.     Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

     Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

     Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.