AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

Pod površjem: Moja zgodba o strahu in uspehu

Danes želim s tabo deliti nekaj zelo osebnega. Ko gledaš moje objave na socialnih omrežjih, vidiš uspehe, nasmejane fotografije in dosežke. Zdi se, kot da živim sanjsko življenje, polno uspehov in brez skrbi. Da ne bo pomote, danes zares živim najlepši del svojega življenja, vendar je za vsemi temi objavami, slikami in statusi skrit en del mene, o katerem redko govorim.
Zadnjič me je Matevž vprašal, ali se sploh zavedam, koliko sem dosegel v zadnjem času in res je, da sem dosegel veliko. Moj posel cveti, imam jasen fokus in neizmerno večjo mrežo priložnosti kot kadarkoli prej. A kljub vsemu temu se pogosto soočam s strahovi, ki me spremljajo ko sem sam, ko se dan umiri, v tišini noči. Sprašujem se, ali mi bo uspelo generirati dovolj prometa, da plačam vse račune, ali bo moja storitev zanimiva za stranke, ali imam res vse potrebne veščine, da vodim novo prodajno ekipo.

Občutek imam, kot da tečem maraton, kjer ni ciljne črte. Kako najdem čas zase v tem norem tempu? Kako ostanem dober oče, poslovni partner, prijatelj? Kako uskladim vse te vloge, ne da bi se izgubil v procesu?

Strah je del mojega vsakdana. Vendar je pri meni razlika v tem, da tebe ne smetim s svojimi strahovi in bolečinami, temveč se zanašam zgolj na tiste osebe iz moje mreže, ki mi dejansko lahko pomagajo premagati ta strah. Ključno spoznanje, ki sem ga dosegel, je, da strah sam po sebi ni sovražnik. Pravi sovražnik je omamljanje, ki ga strah lahko povzroči. To omamljanje, ki te prisili, da zmrzneš, izgubiš dragocene trenutke, dneve, tedne, celo mesece.

Zato se vsak dan znova učim sprejemati svoje strahove, ne kot znak slabosti, ampak kot priložnost za rast. Pri nas žal velikokrat strah dojemamo prav tako, kot znak slabosti, in mogoče zato tako redko aktiviramo prave osebe, da nam pomagajo. To je res škoda! Meni osebno spopadanje s strahovi omogoča, da se razvijam, da premikam svoje meje in rastem, tako osebno kot poslovno. Zakaj tudi ti tega ne obrneš v svojo korist?

Moj namen ni le deljenje mojih osebnih izzivov, temveč ti želim sporočiti, da če se tudi ti soočaš s podobnimi občutki, nisi sam. Ga ni heroja, ki ne bi imel strah. Pomembno je, da o svojih strahovih govoriš, jih deliš s pravimi osebami. V iskrenosti in ranljivosti se skrivajo priložnosti za globlje povezave in resnično podporo.

To je tudi vabilo, da tudi ti deliš svoje zgodbe in svoje strahove.

Ne dovoli, da te tišina strahu ohromi.

 

Prijava na newsletter

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj.

To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Aktualno

  Online tečaj Aktiviraj se!

  Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

  Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

  Knjiga Mreženje

  Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

  Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

  Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

  Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

  Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

   S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

   Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.     Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.     Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

     Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

     Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.