AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

Vsi smo prodajalci in mrežniki – vprašanja za uspeh

Hej,

rad bi ti povedal nekaj, zame zelo pomembnega. Včasih se tega mogoče ne zavedamo, vendar je vsak izmed nas hkrati mrežnik in prodajalec. Naša sposobnost kakovostnega življenja in uspeh podjetij sta neločljivo povezana z mreženjem in prodajnimi veščinami. Kot posamezniki smo v osnovi odvisni od povezovanja z drugimi. Podobno je tudi s podjetji, ki ne morejo obstati brez prodaje.

Vsakodnevno, v vseh okoljih, od doma do delovnega mesta, se znajdemo v vlogi mrežnika in prodajalca — prodajamo ideje, zgodbe, celo možnosti za druženje. V tem procesu neprestano predstavljamo dve blagovni znamki: sebe in organizacijo, v kateri delujemo.

Da bi bili uspešni v mreženju in prodaji, se danes moramo vprašati:

  • Kakšen je naš pogled na mreženje in prodajo?
  • Kako se vidimo v vlogi prodajalca?
  • Kakšni prodajalec želimo postati?

Naša prihodnost v mreženju in prodaji je odvisna od zavestnega pristopa, truda, energije in pozitivne miselnosti. Naša vizija, cilji in želje bodo oblikovali našo mrežo in prodajni uspeh. Nič se ne zgodi čez noč, vendar je eden od prvih korakov k napredovanju razmislek o tem, kaj počnemo zdaj in kako lahko postanemo boljši v prihodnosti.

Vprašanja za razmislek o prihodnosti:

  • Kakšna je naša vizija?
  • Kateri so naši osebni in poslovni cilji?
  • Ali nam sedanji način dela in razmišljanja omogoča, da te cilje dosežemo?
  • Kako si predstavljamo življenje čez 5 ali 10 let?

Samorefleksija nam bo pomagala ugotoviti, ali trenutno delamo dovolj za dosego svojih ciljev.

Delujmo proaktivno kot direktorji lastnega življenja. Sprejmimo odgovornost za svojo prihodnost. Neuspeh ni odvisen od zunanjih okoliščin, kot so konkurenca ali sodelavci, temveč od našega pristopa k delu in življenju. Ni bližnjic ali preprostih rešitev; gradimo svojo mrežo, odnose, kariero in uspeh z lastnimi dejanji in odločitvami.

Za končni uspeh bo potrebno veliko dela in angažiranosti. Vložimo trud in bodimo angažirani – nič se ne bo zgodilo brez našega dela. Naša prihodnost je odvisna od tega, kako vzpostavljamo in negujemo odnose ter kako resno pristopimo k svojemu delu in ciljem!

Pri tem pa ne smemo pozabiti uživati na polno. 😊

Boško

P.S. Če si pripravljen, da si aktivno prizadevaš za uresničitev svoje vizije, vendar ne veš, kje začeti, poglej si moj online tečaj »Aktiviraj se!«, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh! Aktiviraj se!

Aktualno

Online tečaj Aktiviraj se!

Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

Knjiga Mreženje

Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

    S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

    Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate. 



      Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.



        Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

        Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

        Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.