AKTUALNO: Masterclass za prodajalce - kako z mreženjem do boljše prodaje.

More Than Networking – Borut Čeh

Pripravi se na srečanje z izjemnim Borutom Čehom, možem, ki ne sledi zgolj trendom, ampak jih ustvarja. Borut ni le direktor in soustanovitelj Labena Group – je vizionar, ki je preobrazil družinsko podjetje v vodilnega inovatorja v farmacevtski in biotehnološki industriji.

Z njegovo strastjo do trajnostnega razvoja in sodelovanja je Labena Group postala sinonim za izjemnost v jugovzhodni Evropi. Z več kot 120 zaposlenimi je podjetje prejelo številna prestižna priznanja.

Borutova vizija? Da Labena postane tehnološko stičišče regije in širi svoj vpliv še dlje, z možnostjo za strateško partnerstvo.

Borut Čeh je navdihujoč voditelj, ki vabi k razmišljanju, raziskovanju in spreminjanju sveta.

Tokratna oddaja na kanalu “More Than Networking” bo razkrila njegove dragocene izkušnje in skrite nasvete, kako doseči izjemnost v dinamični svetovni industriji.

Pridruži se mi in prisluhni, kako lahko skupaj razbijamo meje biotehnološkega sveta in gradimo mostove za boljšo prihodnost.

Prijava na newsletter

Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj.

To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Aktualno

  Online tečaj Aktiviraj se!

  Prvi slovenski online tečaj, ki ti bo pomagal zgraditi nepremagljivo mrežo poznanstev v 30 dneh.

  Poveži se s ključnimi ljudmi in ustvari neprekosljive priložnosti v poslovnem in zasebnem življenju.

  Knjiga Mreženje

  Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje!

  Kako se (prvič v življenju) strateško mrežiti in v svoje življenje privabiti ljudi, ki ti lahko pomagajo na poti do uspeha.

  Še nisi prijavljen? Prijavi se na newsletter.

  Vsak teden ti bom poslal nasvete, ideje in trike za uspešno mreženje, ki jih bom delil iz svojih osebnih izkušenj. To bo tvoja priložnost, da se naučiš nekaj novega, razširiš svojo mrežo in se lažje povežeš s podobno mislečimi ljudmi.

  Verjamem, da imaš velik potencial in želim biti del tvoje poti do uspeha. Zato ne oklevaj in se prijavi na newsletter MORE THAN NETWORKING še danes.

  Postavi prave temelje mreženja

  • 5 video vsebin
  • PDF delovni zvezek
  • Popolnoma brezplačno

   S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov.

   Ne čakaj več, izpolni obrazec, deli svoje mreženjske izzive z mano in skupaj bova poiskali idealno pot za tvoj uspeh – obljubim, da te obvestim, ko kreiram primeren izziv ali program zate.     Vaše podjetje si zasluži rešitve, ki so prilagojene samo vam – izpolnite obrazec, delite svoje izzive z mano, in skupaj bomo oblikovali program, ki bo temeljil na vaših edinstvenih potrebah in ciljih.     Preberi si brezplačen vzorec knjige Mreženje

     Sporoči mi, kam ti lahko pošljem prvi 2 poglavji moje moje knjige. 

     Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.